Ndjekësja i thotë se është i shëmtuar, Bearti e turpëron keq


Që pas ndarjes nga Tea, Bearti ka realizuar shpesh biseda virtuale me ndjekësit në Instagram.

Mes shumë pyetjeve apo dhe komplimenteve, një ndër ndjekëset e ka quajtur të shëmtuar.

“Je shumë i shëmtuar”, i ka shkruar ajo. Mirëpo, Bearti e ka nxjerrë blof duke publikuar mesazhet që kjo ndjekëse i ka dërguar në Instagram.

Nga mesazhet, shihet se e njëjta vajzë që e ka quajtur të shëmtuar, i ka shprehur dashurinë më parë.

“O Zot të dua shumë”, i ka shkruar ajo.

Siç duket, pasi Bearti nuk i ka kthyer përgjigje, vajza ka vendosur të “hakmerret” duke e quajtur të shëmtuar.

Leave a Reply