Ndērron Jetē Vëllau i Heroit Kombëtar Komandant Kumanova Murat Jashari!


Murat Jashari është vllau i Komandant Kumanoves Ismat Jashari Kumanova. Ngushëllime familjes miqve dhe gjith atyre që bashkvepruan me të! Lajmin për vd/ekjen e tij e ka bërë të ditur avokatja, Fehmije Gashi Bytyqi, përmes një shkrimi në Facebook,

Ajo ka treguar se Jashari ka vd/ekur në QKUK, teksa u ka shprehur ngushëllime familjarëve të tij.

Ndaj Jasharit gjykata kishte shqiptuar masën e trajtimit të detyrueshëm psikiastrik me ndalim në Institutin e Psikiastrisë Forenzike në Prishtinë.

Leave a Reply