Ndērron јеtē në moshën 20-vjeçare modelja e njohur, nuk e fitoi dot betејën me sēmundjen е Iigë

Finalistja britanike e Miss Universe vd es pas betejës me sëmundjen e rrallë në moshën 20-vjeçare. Një finaliste e konkursit të bukurisë Miss Universi ka vd ekur kësaj jave në Britani pas betejës me një gjendje të rrallë shëndetësore.

Studentja Saarah Ahmed vu ante nga sindroma Ehler’s Danlos (EDS), një çrregullim i trashëguar i indeve lidhëse që prek lëkurën, tendonët, ligamentet, enët e gj-akut, organet e brendshme dhe kockat.

E reja vd iq të enjten pasi përdori platformën e saj sociale për të folur mbi sëmundjen.
Nëna e saj krenare Shefaly Begum thotë se tashmë dëshiron të vazhdojë misionin e Saarah për të njohur më shumë njerëzit me sëmundjen EDS.

Saarah, nga Carlisle, studionte sociologji e psikologji në shkollë të mesme.

Leave a Reply