Ndērron јеtē në Gjermani, 24 vjeçari nga Mitroviсa


Ka vd ekur në moshën 24 vjeçare i riu Albion Dibrani, me banim në Gjermani.Familja e Albionit vjen nga qyteti i Mitrovicës, por ka kohë që jetojnë në shtetin e Gjermanisë, shkruan Jepi Zë.

Lajmin për vd ekjen e Albionit e kanë dhënë familjarët e tij përmes një njoftimi në facebook, ndërsa va rrimi pritet të bëhet në Kosovë.

Postimi i plotë:

“Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi”
Njoftim mortor:
Të dashur miq, dashamir dhe vendas,
Me dhi mbje dhe pi këllim, ju njoftojmë se me datë 08.04.2021 në moshë të re, ka ndërruar jetë Albion Dibrani.
Ngushëllime të sinqerta, familjes Dibrani dhe të afërmve!
Allahu e bëftë prej banorëve të Xhennetit të ndjerin InShaAllah!

Leave a Reply