Nami në Vlorë. Të gjithē të ѕhtrirē në tokë, ja momenti i grabítjēs së argjendariѕë раraditen e ѕotme (video)

Një ngja rje e rë ndë është shënuar sot në Vlorë, ku është regjistruar një grab itje në mes të qytetit. Siç shihet nga pamjet e publikuara nga “Balkanëeb”, shitësja e dyqanit dhe një person që gjendej aty për të blerë, bashkë me fëmijën e tij, janë shtrirë përtokë, ndërsa janë të terr orizuar.

Nga ana tjetër autori ndodhet në pjesën tjetër të dyqanit duke mbushur çantën me florinj. Pak çaste më vonë, shihet autori, me një kapuç në kokë, teksa ecën me vrap jashtë me një çantë me florinj në duar, ndërkohë që dëgjohen disa të shtë na me ar më.

Gjatë tentativës së arra tisjes, autori ka qëll uar disa herë me ar më në ajër ndërsa është neu tralizuar pak metra larg vendn gjarjes.

Leave a Reply