Najada Çomo pas ndrуѕhimit draѕtik: Votoni Ramën që mandatin e tretë Ѕhqipëria të buzëqeѕhë!


Gjatë një takimi elektoral ditën e sotme në Tiranë me kandidatet për deputete të PS, foli edhe ish-shefja e Infektivit Najada Çomo. Pas lënies së detyrës për t’i shërbyer politikës, tërësisht e Rilindur përsa i përket pamjes së saj, ajo tha se një arsye për të votuar Edi Ramën se me marrjen e mandatit të tretë Shqipëria do të buzëqeshë.

“Ne të gjithë gratë shquhemi nga mençuria dhe durim për të bërë gjëra të mira. Në emër të gjithë stafeve mjekësore jap suportin dhe mbështetjen time maksimale. T’i japim kryeministrit Rama votën për qeverinë e re, për të bërë Shqipërinë të buzëqeshi”.”-u shpreh ajo ndër të tjera.

Leave a Reply