Naimi apo Mihrija, cili është më dominues në shtrat? Përgjigjet Mihrija


Këngëtarja Mihrije Braha ka qenë e ftuar sonte në “Pyetjet Express” në emisionin Express Rozë
E në mesin e disa pyetjeve interesante, Mihrija është përgjigjur edhe në pyetjen se cili është më dominues në shtrat, ajo apo ai.

“Nuk dua të përgjigjem. Por, mund të ju them se është pjesa më e bukur në jetën tonë”, ka thënë Mihrija.
Ajo është përgjigjur saktë në atë se si bëhet kafe e mesme por ka treguar se Naimi është i mirë në pastrimin e shtëpisë dhe banios.
Për më shumë dëgjojeni intervistën.

Leave a Reply