Na vjen keq Mevlan, por Kristiani sapo pIasi B0MBËN për Ledjanën


Pak ditë më parë Ledjana dhe Mevlani u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin në studio. Mirëpo, jo të gjithë mendojnë se ndjenjat mes tyre janë të vërteta.

Sipas ish-konkurrentit të “Përputhen, Kristian Marcinajt, Ledjana po bën lojë. I ftuar në “Shqipëria Live”, ai tha se ajo nuk ka pasur kurrë ndjenja për Mevlanin.

“Ledjana po bën thjesht një lojë dhe nuk ka patur asnjëherë ndjenja për Mevlanin. Jam shumë i sigurtë. Pse ju fikën ndjenjat rastësisht, nga kjo që ndodhi së fundmi, reagimi i Ledjanës. Po kur q-an, varet sa aftësi aktoreske mund të kesh. Femra ka inteligjencën emocionale që dhe të sillet sikur qan dhe në momentin që nuk e ndjen të q-ajë”, tha konkurrenti.

Leave a Reply