“Na e kрute ѕhрirtin dajë”, vdеѕ kоѕоvari 22-vjeçar në Suedi


Vatan Rama, një 22-vjeçar nga Botusha e Koshares ka vd ekur si pasojë e një ak sidenti tra gjik në Suedi, shkruan Gazeta Express.

Vatani ishte i vetmi djalë në familjen Rama, kështu ka bërë të ditur një familjar i tij, përmes një postimi në Facebook.

“Miq shoke dhe dashamirë ju njoftoj për Nipin ton VATAN RAMA,Tr agjiki shte hu mbi jetën ne një aks ident tra fiku ne Suedi,e lus Allahun të jesh banor i xhehnetit nipi jonë ishe I vetmi djale ne familje i HASTRETIT, na e k pute shpitin daje”, ka shkruar një familjar i tij.

Mediat suedeze kanë treguar se makina e të riut ishte përplasur më një kamion. Ngjarja ka ndodhur dje rreth orës 19:00 në një austradë të Suedisë. Policia ka treguar se ishin dashur plotë katër orë për t’u marrë me gjithë ngjarjen.

“Për plasja ndodhi në një drejtim të jugut në Lagan. Makina ng eci në pjesën e pasme të kamionit dhe u desh që policia dhe shërbimi i shpëtimit të punonin deri në orën 23:00 që të për fundonin punën e tyre në zonë”, thuhet në një media suedeze.

Policia ka dhënë edhe disa detaje që dyshohet se kanë çuar deri tek aks identi. Sipas tyre, i riu nuk e kishte kuptuar me kohë që kamioni që ndodhej para tij kishte frenuar, dhe kështu ishte përplasur.

Christer Fuxborg zëdhënës i Policisë suedeze në atë rajon ka treguar se tashmë kanë filluar edhe het imet, për të mësuar shkaqet e ak sidentit. Është marrë edhe makina e vik timës për të he tuar nëse ka pasur ndonjë problem teknik. /Express/

Leave a Reply