Murati në рlazh me Olën/ Zhveѕhje рërqafime dhe рrekje (Fotot)

Murati dhe Ola zhvilluan një takim të bukur në plazh.

Nuk munguan zhveshjet, prekjet e ledhatimet mes tyre.
Ola e veshur me rrobat e banjos nuk la pa e provokuar djalin me kremin e diellit, ndërsa ishin të shtrirë në rërë.

Të dy e shijuan takimin që u mbyll me një vallëzim në breg të detit.

Leave a Reply