Murati na habit të gjithëve, deklarohet për Olën në program (Fotot)

Pas disa takimeve me Olën, Murati është deklaruar se është vetëm për të dhe se nuk do të dalë me askënd tjetër.

Por Ola u shpreh se do të dalë edhe me një person tjetër që ka pëlqim në program.
“Po ndihem mirë, po bëjmë muhabet dhe po kalojmë mirë. Në këtë program jam 100% për Olën. Edhe në telefon flasim. Nuk dua të dal me dikë tjetër në program”, tha Murati.

“Dua t’i tregoj Muratit një anë tjetër që mund të dali me një mashkull tjetër që të tregoj”, tha Ola.
“Unë do të shoh se si do të veprojë, ajo ka të drejtë që të dalë me dikë tjetër”, tha Murati.

Leave a Reply