Murati e la për Olën, por ai gati sa nuk qau pas fjalëve të Sindit: Uroj të jesh i lumtur Murat


Pas shfaqjes së pjesës së parë të takimit me Anxhelon, Sindi i ka kërkuar falje pasi nuk ka qenë në gjendjen e saj më të mirë pas situatës me Muratin.

Ajo gjithashtu shprehu një mesazh për Muratin duke i uruar lumturi me këdo që ndihet mirë në program.

Shpresoj që të jesh i lumtur me këdo që ndihesh mirë në program dhe të kërkoj falje nëse nuk kam folur si duhet”, tha Sindi.

Leave a Reply