Murati e la рër 0lën/ Ѕindi fluturon në krahët e Geljanit/ Vë kokën në ѕhрatullat e tij dhe…


Në një moment teksa qëndrojnë në prapaskenë, ajo e mbështet kokën në supin e Geljanit, gjë që na lë të nënkuptojmë se është rritur pëlqimi i saj për të. Ndërsa Geljani bëhet gati për tu larguar, Sindi e pyet nëse mund ta shoqërojë dhe atë. Ai pranoi menjëherë dhe të dy u larguan nën shoqërinë e njëri tjetrit.

Kujtojmë se Sindi ka shfaqur interes për Geljanin që në momentin kur ai zhvilloi takimin me Sarën duke e vlerësuar si djalin e vetëm që di të refuzojë femrat dhe nuk bie pre e provokimeve të tyre.

Leave a Reply