Mund të udhëtoni edhe me pasaportë të skaduar!

Ministria e Punëve të Jashtme ka njoftuar të gjitha shtetet për vlefshmërinë e pasaportave të Maqedonisë së Veriut me afat të skaduar, për shkak të problemeve që i ka shkaktuar pandemia, afati vazhdohet deri më 31 dhjetor të këtij viti.

Ministria për Punë të Brendshme, ka kujtuar se vendimi hyn në fuqi më 1 korrik të këtij viti, dhe se ajo ka të bëj me pasaportat ku afati i vle fshmërisë ka skaduar pas 31 korrikur të vitit të kaluar (2020).

Qytetarët të cilët kanë pasaportë, vlefshmëria e të cilave ka skaduar pas 31 korrikut të vitit të kaluar, me ata mund të udhëtojnë deri në fund të këtij viti, por theksohet se vendimi që është sjellë do të fillojë të zbatohet prej 1 korrikut./TV21

Leave a Reply