MrekuIIitë ekziiѕtojnë, 2-νjeçari gjendet në руII раѕ 36 orëѕh

Një 2-vjeçar u gjet gja llë në një zonë me shku rre dhe pyll të de ndur 36 orë pasi ishte larguar nga shtëpia e tij, në një ope racion kër kimi ku u për fshinë dhjetëra persona.

Banorët e zonës që dolën vullnetarë për të gj etur Noah, tregojnë se vogëlushi u gjet rreth 3 km larg ba nesës së tij në Proenca-a-Velha, një rajon i vogël në qendër të Portugalisë.
Djali i vogël është në gjendje të mirë shën detësore dhe po tra jtohet në spital për deh idratim. Një moment shumë emocional ishte dhe ai kur prindërit e takuan.

Noah rapo rtohet të jetë larguar nga banesa në orët e para të mëngjesit, pasi babai i tij fermer kishte dalë për të punuar. Vogë lushi ka zbr itur nga kre vati i tij dhe pasi ka gjetur derën hapur ka ecur nëpër pyje. Sipas eks pertëve mendohet se djali mund të ketë ecur deri në rreth 10 km përreth zonës./A2

Leave a Reply