Motrat binjake qe u martuan me vellezer binjake jane shtatzene ne te njejten kohe


Motrat identike që bëjnë gjithçka së bashku, përfshirë martesën me vëllezër binjakë identikë, tani janë shtatzënë në të njëjtën kohë. Briana dhe Brittany Deane u takuan me burrat e tyre, Joshua dhe Jeremy Salyer, në një kongres binjakësh në 2018. Vëllezërit propozuan në të njëjtën kohë, dhe çiftet kishin dasmat e tyre së bashku.

Tani ata të gjithë jetojnë së bashku, dhe të dy Briana dhe Brittany janë të dy në pritje të fëmijëve

Leave a Reply