Mos u shqetësoni, shkurt dhe qartë : Ja se si duhet të veproni nga dita e 1 e prekjes e deri në ditën e 14, duhet të keni parasysh…


Për shkak të Desh timit te sistemit shëndetësor, profesionistët e shendetit kanë përgatitur këtë mesazh për njerëzit, në rast se nuk doni të rrez. ikoni të shkoni në spital menjëherë.

Shenjat shfaqen nga dita e tretë pas prekjes.
Faza e parë; Dhimbje trupi. Dhimbje në sy. Dhimbje koke. Të vjella. Diarre. Rrufë ose bll okim i hundës. Dje gie në sy. Dj egie gjatë urinimit. Ndjenjë e etheve. Fyti i gërvishtur (dhimbje fyti).

Eshte shumë e rëndësishme të llogariten ditët e shenjave: 1, 2, 3. Merrni masa para se të fillojë ethet. Kujdes , është shumë e rëndësishme të pini shumë lëngje, veçanërisht ujë të pastruar.

Pini shumë ujë për të mbajtur fytin të thatë dhe për të cliruar mushkëritë.
Faza e 2-të; (Dita e 4-të e 8-të) – Faza Inflamatore.
Humbja e shijes dhe / ose erës
Lodhje me përpjekje minimale
Dhimbje në gjoks (kafaz i kraharorit)

Forcimi i gjoksit, Dhimbje në pjesën e poshtme të shpinës (në zonën e veshkave), Virusi su. lmon mbaresat nervore; Dallimi midis lodhjes dhe gulçimit: Mungesa e ajrit( gulcimi )është kur personi është ulur – pa bërë asnjë përpjekje – dhe merr frymë;

Lodhja është kur personi lëviz për të bërë diçka të thjeshtë dhe ndihet i lodhur. Kërkon shumë hidratim dhe vitaminë C. Vi.rusi lidh oksigjenin, kështu që cilësia e gja. kut është e dobët, me më pak oksigjen.

Faza e tretë – shërimi; Faza e shërimit fillon në ditën e 9-të, e cila mund të zgjasë deri në ditën e 14-të (rimëkëmbja). Mos e vononi trajtimin, sa më shpejt aq më mirë! Eshte më mirë të mbash këto rekomandime, parandalimi nuk është kurrë teprim !

• Uluni në diell për 15-20 minuta
• Pushoni dhe flini për të paktën 7-8 orë.
• Pini 1 litër e gjysmë ujë në ditë
•Të gjitha ushqimet duhet të jenë të nxehta (jo të ftohta).

Mbani në mend se pH i vi. rusit varion nga 5.5 deri në 8.5. Pra, gjithçka që duhet të bëjmë për të hequr qafe vi. rusin është të hamë më shumë ushqime alkaline, mbi nivelin e acidit të vi. rusit.

Të tilla si;
Banane, → 9,9 pH, Limoni i verdhe → 8,2 pH, Avokado – pH 15,6, Hudhra – pH 13.2, Mango – pH 8.7, Mandarin – pH 8,5, Ananasi – 12,7 pH, Portokalle – 9,2 pH. MOS e mbani këtë informacion vetëm për veten tuaj, por jepjani të gjithë familjes dhe miqve tuaj.

Leave a Reply