Mos u merrni me ta! Këto janë shenjat e zodiakut që fitojnë çdo debat

Dashi
Dashi është shenja e parë e zodiakut me radhë, kështu që atyre u pëlqen të jenë gjithmonë të parët. Duan të provojnë se janë më të mirët dhe do të bëjnë gjithçka për ta arritur këtë. Janë gjithmonë të armatosur me argumente dhe deklarata me të cilat ata do të përcjellin te njerëzit pikëpamjen e tyre dhe të fitojnë çdo debat.

Binjakët
Meqenëse binjakët janë jashtëzakonisht socialë, ata vërejnë shumë gjëra. Kjo është arsyeja pse ata mendojnë se dinë gjithçka për të gjithë dhe gjithçka dhe e tyre duhet të jetë e fundit në çdo diskutim. Kur ata argumentojnë, do të tërheqin të gjitha llojet e temave dhe do të luajnë me fjalë vetëm për të bindur palën tjetër se kanë të drejtë.

Akrepi
Akrepat dihet se janë të apasionuar pas gjithçka që bëjnë. Kur ata argumentojnë se do të investojnë të gjithë energjinë e tyre në të për të fituar. Do t’i përgjigjen çdo argumenti tuaj plotësisht të bindur për ato që thonë dhe do të fitojnë vetëm për shkak të pasionit të tyre rreth një teme.

Ujori
Ujori nuk është shumë mendje hapur kur bëhet fjalë për të dëgjuar mendimet e njerëzve të tjerë gjatë një diskutimi. Ata thjesht e bëjnë të qartë pikëpamjen e tyre për gjërat dhe nuk u intereson se çfarë ka për të thënë pala tjetër. Kjo është arsyeja pse pala tjetër mendon se ka fituar sepse ata thjesht fiken kur dëgjojnë argumentet e njerëzve të tjerë në kundërshtim me ato.

Leave a Reply