‘Mos kalo në оfendime’, Blerimi bën për të qаrē Ledjanën, ja çfarë i tha


Në puntatën e sotme të “Përputhen” Ledjana debatoi me Blerimin, një debat i cili përfundoi në l0t. Blerimi u ankua se për shkak të Ledjanës dhe Mevlanit, nuk u realizua takimi i tij me Antonelën, e cila ka kërkuar pauzë nga programi.

“Unë ngela pa takim nga faji i këtyre”, tha Blerimi. “Në momentin që unë nuk ndihem mirë nuk do rri të q_aj para teje. Unë kam dalë diku që të mos më shikojë njeri, ishin ata që vinin nga pas”, u përgjigj Ledjana.

“Sa herë në ditë emocionohesh ti?”, e pyeti më pas konkurrenti, i cili shtoi se ajo ka nevojë për qetë_sues. “Merr qetë_sues dhe je në rregull”, i tha ai. Këtë replikë Ledjana e mori si ofendim dhe u përl0t në studio.

“Mos kalo në ofendime po të them. S’ke pse të më thuash mua kam nevojë për qetësues apo jo”, iu kthye ajo.

Leave a Reply