Mos i bëni më kurrë! Këto ushqime nuk duhen kombinuar me njëra- tjetrën (FOTO)


Nuk ka gjasa që dikush në këtë planet nuk e pëlqen këtë kombinim. Milkshake banane është mjaft popullor si tek fëmijët ashtu edhe tek të rriturit. Por, aq e shijshme sa është , aq e pashëndetshme është.

Kjo përzierje është shumë e rëndë për stomakun dhe prish procesin e tretjes. Ajo gjithashtu shqetëson procesin e gjumit.

Që të dy, qumështi dhe bananet kanë përfitime të mëdha për trupin e njeriut dhe për të marrë të gjitha vitaminat që ofrojnë, duhet t’i konsumoni ato veç e veç.

Dhe nëse nuk rezistoni dot përzierjes së tyre ekspertët sugjerojnë të shtoni pak kanelle ose arrëmyshk për të stimuluar tretjen. Në këtë mënyrë dëmtimi mund të minimizohet edhe pse nuk shmanget krejtësisht
Të kesh një dietë të përshtatshme është shumë e rëndësishme për një jetë të shëndetshme.

Zgjedhja e ushqimit të duhur dhe kombinimi me një tjetër të drejtë e bën planifikimin e ushqimit të përditshëm të lehtë.

Por disa kombinime ushqimesh mund të përfundojnë duke dëmtuar shëndetin tuaj ndaj është e rëndësishme t’i shmangni ato me çdo kusht.

Leave a Reply