Mos është e lidhur me ndonjë sheik në Dubai? Sarës i del skandali tjetër: U puth dhe me Rinianin


Përveç i nc identin me mesazhin kë r cën ues ndaj Atdheut, në studion e Përputhen është zbuluar dhe një ngjarje e ndodhur në prapaskenë.

Sara dhe Riniani janë puthur, por të dy ata thonë se kjo ka qenë a ksi dentale.

Sara: Ishte shkarazi, pa dashje! Riniani: Unë nuk jam puthur me Sarën. Unë u ndërrova dhe dola dhe kur po përshëndeteshim,fraksion sekondi më puthi kështu baby kiss, dhe i thash avash moj vajzë.

Atdheu: Rinian gabimi ka qenë te ti! Riniani: O Jasmina fol moj ti se ishe aty, se po na bëjnë sikur çfarë ka ndodhur.

Leave a Reply