Mos e bеsоni po dеshët: Meri: Ja pse kеsaj shenje do t’i hаpen pоrtat e fatit


A e díni se në 2021 do të mèrrni vetëm lájme të mbára gjátë gjithë kòhës?

Ju mùnd të pyesni veten se pèrse ne jemi káq të sígùrt për këtë gjë, por gjíthçka është e bázùar në páráshíkimet ástròlògjíke të cilat thònë se ky vit që po vjèn do të sjèllë shumë mírësi dhe vetëm mòmente të gèzùeshme dhe do t’u shèròjë të gjítha vùájtjet.

Disa shènjave u hápen portat e fátit dhe ky është një lájm shumë i mrèkùllueshëm ndáj dhe ju dùhet që ta shíjoni në máksimum.

Për ta zbùlùar se cilat jánë shènjat që do t’i pèrqáfojë fati, ju dùhet që të shíhni më pòshtë shènjën tuaj të Zòdíakùt.

Fati pèr Bínjákët: Bínjakèt dùhet të kènë më shumë kùjdes në çèshtjet ekonomike dhe në pártnèritete. Në çèshtjet ekonomike dùhet të jènë shumë stríkt në kèrkèsat e tyre dhe sèsi i kèrkòjnë të drèjtat e tyre ekonomike dùhet të jetë me rrègùlla dhe lígjè.

Kùrse në pártnèritet kèmí kùndèrshtíme dhe çèshtje lígjòre që u vínë pèrbállë binjakëve dhe nuk i lèjòjnë ata të márrin një vèndim. Do kenë një pártnèritet që kèrkòn t’i dòmínòjë. Mùnd të kènë márrèdhènie personale që príshèn, por edhe bashkèpùnim, ose një martesë të mùndshme.

Fati pèr Brícjápin: Kjo shènjë është në këtë pozícion, sepse Jùpíteri në shenjën e shígjètarit është në shtëpinë e 12 të brícjápëve, është në shtëpinë e mèndímit dhe meditimit për një háp më të mirë. Do të ketë një bllòkím për të fítùar fùqí. Brícjápët janë skèptíkë dhe strátègjíkë. Do të ndíhen të bllòkùar dhe të veçuar. Ata bricjapë që jánë të dítur mùnd të bèjnë gjëra shumë të mëdha në 2021.

Fati pèr Vírgjèrèshën: Kjo shènjë është në kùadrát me Jùpitèrin në Shígjètar. Do të thotë që Shígjètari është në shtëpinë e 4 që prèk shtëpinë, zgjèrimín, udhëtimet apo plánet që nuk do të lèjòjnë të përpáròjnë me të rènë, pasi pèngòhen nga tradicionalja. Vírgjèrèsha do të dùhet të bèjë një lùftè më tradicionalen, pasi do të kèrkòjë të rènë. Kùjdes me çèshtjet ekonomike, pási rikthèhen disa pròblème.

Fati pèr Pèshqít: Shenja në kùadrát me shígjètarín, por ai ka të bèjë më kárríerën, prònën, lígjín dhe të ardhmen. Dùhet ta kènë mirë më njerëzit në pùshtèt, ose lígjín. Nëse márrin vèndíme në kùndèrshtím me lígjín, atëherë kárríera e tyre do të përfùndòjnë në 2021. Do kenë mbèshtètje të mirë, miq dhe shokë që do ti mbájnë afër, ose do ti trègojnë rrugën e dùhur.

Fati pèr Gáfòrren: Është në këtë pòzícion, pasi Jupíteri në shenjën e shígjètárit do të kèrkojë një lëvízshmèri më të madhe në jetën e përditshme. Këta ose dò kènë shumë punë, ose dùhet të ndrýshojnë jetën e tyre të përdítshmè dhe të bèjnë një háp më tej.

Të udhëtojnë më shumë të márrín më shumë pèrgjègjësi. Dùhet të fítòjnë distancën e lárgèsísë, por dùhet të kenë kùjdes me kárríerën dhe pùshtètin.

Fati pèr Pèshòren: Kjo shènjë del nga një 7 vjeçar i rrèmùjshèm, por janë mjáft të favòrízuar, do të kenë udhëtime, ekspèríenca dhe kùalifíkime. Peshoreve u pëlqejnë shùmë lëvizjet. Dùhet të kènë kùjdes me fámíljen, njerëzit e afërt. Dùhet të márrín pèrgjègjësi të mëdha. Sátùrni që do udhèhèqë çèshtjet e tyre fámíljare, i çòn shumë lárg.

Fati pèr Dèmín: Ai ka márrë një pozícíon të tillë dhe dùhet të jènë të lumtur. Jùpitèri në shígjètár u fál një mbárèsi ekonomike në 2021. Demët që kanë vùájtur dhe kánë pásùr një Urán në shtëpinë e 12 kánë qènë psíkòlògjísht shumë të rèndùar, tani do të fítòjnë shumë párá.

Në 2021 do të ndíhen të favòrizùar me udhëtimet. Dùhet të bèjnë kùjdes pas muajit Dhjetor, pási do ju ndrýshòhet dèstinácioni.

Fati pèr Akrèpín: Shènja e zòdíakùt qè do të jètë në një vit të fùqíshëm ekonomik, do të gjèjnë një burím të dytë. Do të jetë víti i páráve. Nuk dùhet të zhgènjèhen në fùshën e dashurisë me një person. Nèse mèndojnë se kanë një márrèdhènie perfèkte dhe më pas dèl diçka tjetër. Nëse do e kálòjnë këtë moment do të fùqízòhen ekonomikisht.

Fati pèr Ujòrin: Është në këtë pozícion të fùqíshëm, pasi do të bèjnë një jetë sòcíalë gjatë 2021. Çdo punë grupi, jetë sòcíale do të dálin dhe të kènë sukses. Nuk do të pòzíciònohen në një márrèdhènie. Do udhëtojnë më shumë se të gjithë, do të bèhen më të fámshèm se kanë qènë vitet e fundit. Dùhet të kènë kùjdes në daljet e tyre. Pèrvòjat do të jenë të mira.

Fati pèr Dáshin: Më në fùnd u ka ardhùr dita. Jùpiteri në shenjën e shígjètárit, u jèp zjárr për zjárr. Ëndrrat e tyre do të gjèjnë një rrùgètim të ri dhe të gjatë. Do të kènë suksese në kòntákte me jashtë. Punë të reja. Nèse kánë pásùr pròblème në dashuri, gjithçka sa vjèn dhe rrègùllohet. Me fùtjen e Uránit do ti jápín priòrítet ekonomisë.

Fati pèr Lùanin: Do të jetë viti i dashurisë për lùanët, do kenë ndjènja të larta. Lùani me shígjètárin shkòn shumë mirë. Do të jètë një vit i gèzùeshëm dhe është një pèrkùfizím shumë i madh për lùanët. Do dálin nga pásígùrt. Çèshtjet e punës dùhet të kènë kùjdes. Mùnd të mos kènë një punë të rèndèsíshëm, por do kènë një dashuri shumë të bukur.

Fati pèr Shígjètárin: Është në vendin e parë. Jo vetëm shígjètárët por edhe ata që kánë áshèndent shígjètárin janë me shùmë fat në 2021. Dhùrata, ëndrra, márrja me veten, do të jènë pjesë e tyre. U jèpet një sháns shumë i madh për të kálùar një fázë të mirë.

Edhe në anèn ekonomike, Sátùrni deri në 2021 do u jápi një stábilítet. Do të llògarísin mirë çdo háp që do të hèdhín. Do të rrègùllojnë atë që për 12 vite e kánë pásùr rrèmùjë

Leave a Reply