Moderatorja shqiptare nxjerr zbuIuan Robert Berishën: U skuqa komplet, po më diIte zemra nga vendi se ai mua më…


E ftuar në emisionin “Glamour Zone” ishte moderatorja e njohur nga Kosova, Festa Qoqaj. Moderatorja tregoi se në puntatën e parë të emisionit të saj ka patur të ftuar Robert Berishën dhe nga emocionet zemra po i d ilte nga vendi.

“Në puntatën e parë kam pas fatin me pas të ftuar Robert Berishën që është shumë i dashur, por s ekreti është se ka qenë zemra duke më da lë nga vendi. Më ka rr ahur zemra shumë dhe jam sku qur nga mu ndimi”, tha Festa, e cila moderon emisionin “Express Rozë” në T7.

Leave a Reply