Moderatorja e daѕhur nga të gjithë mori rreth 6 mijë vota, рor dikuѕh tjetër me vetëm 800 vota u bë deрutet раra saj

Në qarkun e Tiranës ka mbetur edhe një kuti për t’u numëruar për sa i përket kandidatëve. Lista e demokratëve më të preferuar kryesohet nga kreu Lulzim Basha, ndjekur nga Agron Shehaj dhe Belind Këlliçi.

Por, ajo që vihet re është se në listën e 15 kandidatëve fitues, ka nga ata që e kanë siguruar mandatin pa marrë as 1 mijë vota.

Leave a Reply