Boll derdhët lot krokodili, merrni këtë mjekim që të shëron për dy ditë


Mjeku shqiptar Petrit Vargu i cili shquhet për qëndrimet e tij kundër vendimeve të qeverisë, ka bërë një postim në rrjetin social Facebook ku përmend një lloj mjekimi i cili sipas tij të shëron për dy ditë.

Vargu thekson se shtetit nuk i kushton të marrë këto doza me anticorpe mopnoklonale, ndërsa bën thirrje të mos hidhen lot krokodili për vde kjen e mjekëve.

Postimi i Plotë

Boll hodhet lot krokodili per vd ekjen e mjekeve.Cfare ju kushton te merrni disa doza me anticorpe monoklonale per te ruajtur jeten e atyre qe punojne ne frontin e pare te luf tes?

Ky eshte mjekimi me i mire dhe i vetmi sot per sot, por kete lloj mjekimi as nuk e propagandoni packa se per dy dite te sheron totalisht.

Ajo qe me cudit ,eshte se disa sharlatane ne vend qe te bejne presion per blerjen e antikorpeve monoklonale ,dalin e bejne reklame per te blere suplemente.

Dikush tjeter na del neper ferma dhe na propagandon prodhime bio per te luftuar co vidin.

Ketu eshte shk aterruar gjithcka.

Mjeket nuk dine te mbrojne as vetveten.

Bejne greve per kushtet e punes dhe kushti pare qe kerkojne eshte qe te reduktohet orari i punes.

Natyrisht qe te jene te lire te shkojne te punojne ne privat.Prandaj dhe greva deshtoi pa filluar.

Nese nuk mbrojme veten ,pisat qe duan vetem te na perdorin jane komode dhe gjithmone do te shohim glorifikimin e mjekve qe ato perdorin dhe problemet tona do te mbeten po aty dhe do te numerojme shoket qe ikin ,nderkohe qe ato do te quhen heronjte e rradhes.

E kam thene dhe e perseris:”Mallkuar qofshin popujt qe kane nevoj per heronj!”

Kujdes kolege politika na quan heronj,por na perdor si dele.

Kujtohuni qe ne momentin me kyc te historise moderne te shqiprise,ishin mjeket ne vijen e pare te lu ftes kunder diktatures.

Duhet te jemi krenare qe jemi mjeke dhe jeten dhe personalitetin tone duhet ta ruajme me cdo kusht.

Jeta jepet per Shqiperine, por jo per k….. e politikes. /albeu.com/

Leave a Reply