Mjeku qаn me të madhe në spital: Pse o Zot fëmija shpëtoi, kurse nënа νdееѕ gjat Iindjes. Doni nënat tuaja ju që i keni se nuk ka si ato…

Fjalët e një mjeku janë bërë hit në rrjete sociale, pasi publikoi një foto duke qarë në dhomën e lindjeve.

“Sot është dita më e tr ishtuar në jetën time. Si mjek, kam trajtuar shumë gra shtatzëna dhe sa herë jam në dhomën e Iindjes, i iutem Zotit që t’i mbrojë dhe bekojë të gjitha nënat. Dhimbja e një gruaje gjatë shtatzënisë është e pabesueshme – dhe kjo nuk përfshin vetëm mbajtjen e fëmijës për nëntë muaj, por edhe Iindjen.

Sot kemi qarë me hidhërim, pasi humbën një grua. Nuk duam të fIasim por pse i ndodhi kësaj gruaje? Ajo nuk mund të kishte fëmijë për 14 vjet dhe ne provuam të gjitha trajtimet, duke përfshirë inj eksione dhe inse minim artificial.

Në fund, me dëshirën e Zotit, ajo do t’i thyente të gjitha lig jet e mjekësisë dhe shkencës, pavarësisht se kishte tu mor në vezoret e saj. Kur ishte shtatzënë, tu mori filloi të shkrihej dhe gjithçka ishte mirë.

Kur erdhi koha për të Iindur, burri nxitoi tek unë dhe qëndroi në dhomën e Iindjes për shtatë orë, derisa vendosëm që të pri snim barkun e gruas. Ajo e mbajti fëmijën e saj në krahë dhe buzëqeshi – pastaj vd iq.

Nëna vd-iq dhe fëmija jetoi. Burri i saj u ligështua nga Iajmi për vd.ekjen e saj. Si u kthye kjo në një tr agjedi? .Humbi një jetë gjatë ardhjes së një jete të re. Ju lutem respektoni gratë sepse ato po vd esin për t’ju sjellë një jetë të re që zgjatë për nëntë muaj dhe vu-ajnë dh-imbjet e Iindjes për orë të tëra dhe kalojnë netë të gjata pa gjumë në rritjen e fëmijëve tuaj, kjo është sak rifica më e madhe.

Dhe një tjetër këshillë për ju; nëse nuk flisni me nënën ose nuk e vizitoni për ndonjë arsye, ju lutem shkoni vizitoni ato dhe tregoni dashurinë tuaj për gratë dhe respektoni ato”.

Leave a Reply