Mjeku i njohur vjen me lajme te mira, Ja dhe sa na ka ngeIur jemi drejt fundit pritet edhe..


Radio-logu Renato Osmënaj është optimist se jemi në fundin e pan’demise dhe shpresojme te behet me mire ndaj duhet me
shume kujdes. Ai shprehet se : “Jam optimist se pavarësisht karantinës së zgjatur që kaloi vendi.

Jemi diku në bishtin e ep-id-emisë. Shifra ditoree rreth 150, edhe pse mund t’ju duket e lartë është në ulje sepse po llogariten
dhe testimett në spittalet privatee. Ka ulje edhe të të sem/ ureve re’ndee.

Ai ka thene se: “Është përzierje e fundit e valës së dytë me bishtin. Vala e parë ka qenë java e fundit e janarit me shumë të
sem/ ure çdo ditë.

Në mars ishte valaa e dytë, por ajo u ndërpre nga karantinaa.Tani është bishti i përzier me fundin e valees së dytë, Jemi
shumë afër arritjes së imu’nitetit të tufes,shkruan ditorja.

Leave a Reply