Mjeku i njohur italian jep lajmin qe te gjithe prisnim: “Ja kur do të kthehet normaliteti..”


«Në Mars do të shohim dritën». Matteo Bassetti, drejtori i sëmundjeve infektive në spitalin San Martino në Genova, është i bindur për këtë. Specialisti i sëmundjes infektive dha disa mendime mbi përparimin e fushatës anti vaksinimit kundër K0VID :

“Kurrë nuk kemi ndalur së shqetësuari – filloi ai – duhet të jemi të durueshëm për 5 javët e ardhshme dhe ndoshta në fund të marsit do të shohim dritën; me rritjen e vaksinave, duhet të fillojmë të shohim zbritjen ». Një qëllim, ai i rënies së inf eksioneve të ko ronav irusit, i cili mund të lejojë – sipas specialistit të sëmundjes infektive – një rikthim gradual në një jetë normale.

“Shpresoj se ndryshimi i qeverisë do të sjellë një ndryshim të ritmit në vaksinat,” vazhdoi ai, duke pasur parasysh se “sistemi shëndetësor ka qenë i zënë, por nuk ka qenë kështu në vaksinat. Evropa rrezikon të humbasë në përballjen me SHBA dhe ka përgjegjësi në Itali dhe në Evropë », kështu që Bassetti.

Leave a Reply