Mjeku Gjerman: Ja deri kur do zgjasë kjo gjeηdje dhe kur do të ktheheni në normalitet!!


Në një intervistë për televizionin BlLD, Z. Brovn pranoi që nga fillimi dihej që do të kishte va-ksina. Në muajt e veres pritet nje renie e te infektuarve pasi dhe vaksina do bej punen e saj.

“Në verë do të jemi në gje-ndje të rrimë përsëri në caffene dhe klube”, tha Helge Braun, doktori Gjerman, duke theksuar se qendrat e vak-sinimit do të jenë plotësisht funksi0nale nga prilli. Ndiqen vide0n per te kuptuar më shum.

Leave a Reply