Mjekja shqiptare bën paralajmërimin e fortë: Mbуlluni ose do ѕhkoni në kataѕtrofë


Lona Çekani mjeke shqiptare në Zvicër ka reaguar ash për lidhur me situatën e pandemisë në vendin tonë.

Ajo tha se papërgjegjshmëria e qytetarëve por edhe e politikanëve ka çuar në një situatë shumë të rëndë në vend.

“Në kohën që ne u mb yllëm në Shqipëri shikoje festa. Dhe pastaj ndodhi ajo që ndodhi, një rritje e ndjeshme e inf ektimeve.

Ne po i kujtojmë politikës shqiptare përmes letrës sonë, të respektojnë ligjet që i kanë vendosur vetë. Kolegët më thonë po më ikin pacientët si pulat. Duhet të mbylleni dy javë, që t’i japim kohë spitaleve të marrin veten.

Po flasim për jetë, për hu mbjen jetë njerëzish. Kjo është një bombë që do të shpërthejë dhe do të jetë në derën e të gjithëve.

Çfarë po presim që të mb yllet vendi, kemi frikë ekonominë, por po v des babai që mban shtëpinë. Pse nuk po zgjohen inte lektualet në Shqipëri të thonë çfarë po bëni. Ju lutem mb ylluni sepse po shkojmë në katastrofë. Lufta sapo ka filluar në Shqipëri.

Në janar ka nisur lufta aty. Ajo që ndodhi në Lombardi, tani sapo ka nisur në Shqipëri”, u shpreh mjekja Çekani në Shqip Show.

Leave a Reply