Mjekët nuk e pranuan në ѕpital se iѕhte рalarë, 48-vjeçari shqiptar jep shрirt në rrugë: U la jashtë 48 orë


Gjatë ditës së sotme ka ndërruar jetë një qytetar në Tiranë pas sorollatjes 48 orëshe për të marrë ndihmën mjekësore. Sipas FaxNews, Kreshnik Kaçi 48-vjeç ka ndërruar jetë pasi ishte i palarë dhe mjekët e urgjencës ref uzuan t’i jepnin ndihmën mjekësore në kohën që qytetarët kërkuan ndihmë për të.

Para pak ditësh fqinjët e tij i kishin kërkuar ndihmë autorit eteve shëndetësore, por ata nuk kanë pranuar, pasi 48-vjeçari jetonte i vetëm dhe ishte i palarë.

Më pas komshinjtë e kanë pastruar edhe kanë thirrur sërish ambulancën, dhe e çuan në spitalin e Tra umës. Të nesërmen miqtë e tij kishin shkuar për ta vizituar atë dhe shohin se qytetari ishte lënë jashtë dhe nuk kishte marrë asnjë shërbim.

Pas kësaj qytetarët i kërkuan llogari stafit të spitalit se përse ky i sëmurë është lënë pa shërbim dhe në rrugë

Leave a Reply