Mjekët kërсеjnë nëpër ѕрitale që të përhapin gëzim te рaсientët (VIDEO)


Të gjithë po ndiejnë stres dhe ankth të shkaktuar nga pandemia e Co vid dhe mjekët po ndajnë video vallëzimi për të përhapur pozitivitetin. Mjekët nuk janë të vetmit që shpërndajnë këto video, pasi punonjësit e tjerë të kujdesit shëndetësor po bashkohen gjithashtu.

Përmes këtyre videove të tyre dhe kolegëve, duke kërcyer, ata shpresojnë të rrisin shpresën dhe lumturinë. Shumë prej tyre filluan të kërcenin për të lehtësuar stresin e tyre dhe stresin e bashkëpunëtorëve të tyre. Pasi e kuptuan se po i bënte njerëzit e tjerë të buzëqeshnin, ata vendosen të vazhdonin ta bënin atë.

Leave a Reply