Mjekët i hoqën ѕhрreѕën, 18-vjeçari rifillon frуmëmarrjen në momentin kur do i fiknin aрaraturat


Një mrekulli ka ndodhur në Angli në momentet të fundit të një 18-vjeçari, të cilit ishte vendosur t’i hiqeshin organet, por në atë çast ai ka reguar.

Lewis Roberts ishte shtruar në spitalin Universitar Royal Stoke në Angli pas një aksidenti që kishte pësuar me motor. Pas shumë pëpjekjeve mjekët ishin gati t’i hiqnin apraturat që e ndihmonin për të qëndruar në jetë dhe më pas ti merrnin organet.

Në ato momente papritur 18-vjeçari reagoi dhe filloi të marrë frymë. Që prej asaj dite gjendja e tij shëndetësore është përmirësuar ndjeshëm. Për familjarët dhe mjekët e 18-vjeçarit kjo ishte një mrekulli.

Leave a Reply