Mevlani tha se ka takuar Ledianën me të ëmën, Antronela e nxjerr blof: Prindi i tij më tha hiq dorë nga djali se je …


Ndërsa foli për rregullat e emisionit që ka thyer, Mevlani përmendi bisedimet që ka patur me Ledianën jashtë programit dhe se kjo e fundit ka takuar edhe mamanë e tij.

E ndërsa Mevlani tha këtë, Antonela iu përgjigj duke i thënë “pse nuk tregon se kë ke çuar te babi?”

Mevlani më pas sqaroi se Antonela ka folur në një telefonatë video me babain e tij.

“Do shkonim në një emision dhe gocat po shkruan ti grupi batuta, unë isha me babin dhe mora Antonelën në video-call, kjo bëri një batutë dhe unë ja kalova direkt”, tha ai

Antonela tregoi se çfarë i tha babai i Mevlanit: “Më tha hiq dorë nga Mevlani se je si kukull. Ky i tha që nuk është edhe aq po duket nga makeup”.

Leave a Reply