Mevlani surprizon Ledjanën, shkon në takim me limuzinë dhe trëndafila


Mevlani ka surprizuar Ledjanën në takimin e tyre duke e marrë me limuzinë, ndërsa ishte kujdesur që të merrte edhe trëndafila të kuq.

Ledjana u ndje shumë mirë dhe gjatë bisedës ia bëri të qartë se ndjen mungesën e tij. Ajo deklaroi se nëse ai do të largohej nga programi, ajo do të bënte të njëjtin veprim.

Ledjana: E ndjej mungesën tënde.

Mevlani: Nëse nuk do vija në program cfarë do bëje?

Ledjana: Do ta lija dhe unë.

Mevlani: Nëse përputhemi, cfarë është gjeja që na ndan?

Ledjana:Tradhtia.

Leave a Reply