Mevlani super romantik në takimin me Antonelën, “i befason” të gjithë me atë që thotë më pas


Antonela dhe Mevlani kanë bërë një takim ku ishin mjaft të afërt me njëri tjetrin.

Mevlani u duk shumë romantik, ndërsa në studio teksa komentohej takimi, ai pranoi se është mes dy vajzave pasi tha se ka pëlqim për Ledianën.

Biseda

Mevlani: Ke frikë mos më bën ndonjë tjetër për vete?

Antonela: Jo se unë do e bëj luftën time…

Lediana: Nuk e prisja të ishte kaq i afërt, a shfrytëzoi rastin dhe nuk e di mbase nga fakti se ne takime te mëparshme s’ja kanë dhënë këtë mundësi. Pas gjithë atij romanticitetit që pashë…

Mevlani: Jam mes dy vajzave, edhe Lediana më pëlqen shumë.

Leave a Reply