Mevlani merr vendim të рa рritur ai dëshiron të largohet nga Përputhen рërshkak të… (VIDEO)


Mevlani, ka qenë i “preferuari” i konkurrenteve të reja në “Për’Puthen”. Fillimisht ishte Melisa ajo që e zgjodhi djalin në takim, takim ky që shkoi shumë mirë.

Pas Melisës, e ndikuar dhe nga një vallëzim romantik të kërkuar nga Mevlani, Sindi zgjodhi djalin në takimin e radhës.

Edhe takimi me 22-vjeçaren shkoi shumë mirë dhe dukej që mes tyre ekzistonte një kimi paraprake. Por, pyetjes së Bora Zemanit se kë pëlqen më shumë mes dy vajzave, Melisën apo Sindin, 32-vjeçari hezitoi t’i përgjigjet.

Ai tha se çokollatat janë të mira, por me shije të ndryshme. “Me Melisën ishte një takim shumë të bukur, ishte takim romantik. Me Sindin kam pasur takim shumë të bukur, por nuk e bëj dot krahasimin. E kam përmend edhe në takimin me Sindin, është si puna e çokollatës, e mirë, por me shije të ndryshme”, tha Mevlani.

Leave a Reply