Mevlani largohet nga studio: Ma keni nxirë jetën!


Mevlani ka zgjedhur të largohet nga studio pasi Ledjana dhe Antonela kanë nisur debatet me njëra-tjetrën.

E gjitha nisi pas deklaratës së Antonelës, e cila shprehet se do të mënjanohet nga Mevlani pavarësisht se ka pëlqim të madh për të.
Ledjana: Kjo shprehja që dua të të shoh të lumtur me një femër të lumtur, më duket mashtrim.
Antonela: Nuk më intereson mendimi jot fare.

Mevlani: Keni çuna plot këtu, ma keni nxirë jetën. Vazhdoni, bëni çfarë të doni.

Leave a Reply