Mevlani i rrēmbeη рμthjen në bμzë Ledjanës, ajo i gjμan me shμpΙakë/F0T0


Mevlani dhe Lediana u përfshinë totalisht në takimin mes tyre gjersa drekonin në një restorant në natyrë. Ndryshe nga takimi i kaluar, ata u treguan më të afërt. Mevlani gjatë bisedës i rrë- mbeu një puthje, ndërsa vajza ia ktheu me shupIakë.

Ledjana: Unë kam pas lidhje por nga ana e shpirti nuk kanë qenë si ty, kështu ishin të palestruar por sado trupi edhe bëhet. Më duket sikur ke një jetë që më njeh. Unë kënaqem se personi me kë rri ka hyrë në brendësi time. Mevlani: E ke mendu që do ishim këtu? Ledjana: Jo se kisha menduar, jam e lumtur, s’kam bërë aq sa duhet sepse nuk jam treguar aq e kujdesshme me ty sa ti me mua.

Ledjana: Ca do bësh kur të dalësh?
Mevlani: Normalisht do rri me ty këtu.
Ledjana: Po të v-r-e-t dielli?
Mevlani: Po ti je diell vetë moj.
Lediana: Ti ke fr-ikë mos më humbet mua? S’do të humbasësh kurrë. Mevlani: Se di premtim ky?Lediana: Po./Top Channel

Leave a Reply