Mevlani fton për kërcim Antonelën/ Lediana nuk duron dot, merr karrigen dhe…


Mevlani tashmë e ka shprehur hapur se është midis Antonelës dhe Ledianës dhe po pret edhe pak që të vendosë për njërën.

Ndërkohë sot u diskutua takimi super romantik që pati me Ledianën, por sigurisht që Antonela tregoi se ajo nuk mund të rrinte jashtë loje.

Pasi e ‘gjuajti’ në studio, duke i thënë “je bërë si pëllumb”, Mevlani në fund vendosi ta ftonte për kërcim.

Por pikërisht sapo nisi kërcimi i tyre, Lediana mori karrigen dhe u kthye me kurriz nga ata, ndërkohë që Mevlani edhe pse kërcente me Antonelën, e prekte Ledianën nga flokët.
Një treshe lëmsh…

Leave a Reply