Mevlani e fut veten në telashe me Antonelën dhe Ledjanën: Nuset e mia, ndriçojnë sot!


Mevlani e nisi “PërPuthen” sot me një koment për dy vajzat për të cilat ai ka shprehur një pëlqim, Ledianën dhe Antonelën.

Mevlanit i ra në sy veshja e tyre, njëra e veshur me të verdha dhe tjetra me të kuqe.

“Ndriçojnë nuset e mia sot”, tha Mevlani, duke nxitur edhe komente.

Debati:

Mevlani: ndriçojnë nuset e mia sot.

Ledjana: Për ça e ke këtë, apo për të përmirësuar situatën e djeshme

Antonela: Unë nuk jam nusja e askujt

Mevlani: Po shiko si jeni veshur, po ju bëj kompliment

Arjan Konomi: Mevlan, ta ndalon ligji, nuk mund të kesh dy nuse. /tch

Leave a Reply