Mevlani dhe Ledjana Маrrin Vendimin që Аѕkush nuk e Рriste/Pamje


Mevlani dhe Ledjana kanë treguar në puntatën e sotme të “Përputhen” se kanë në plan që të largohen nga emisioni. Ledjana e ka shprehur edhe më parë që kamerat ndikojnë tek ajo dhe tani çifti dëshiron ta jetojnë jashtë historinë e tyre të dashurisë.

Mevlani: Tani besoj se po vjen fundi. Ta shtyjmë edhe pak dhe pastaj njohja të vazhdojë jashtë sepse edhe Ledjana e ka përmendur shpesh që i ka pr0blem kamerat. Jemi lodhur me këtë pjesë. Pse jo, jashtë mund të jettë më mirë.

Ledjana: Mendoj që është diçka më e mirë sepse nuk do kemi presi0nin e kamerave, do jemi vetëm ne. Arjan Konomi: Nuk do keni as presi0nin e h0rm0neve se vaajtët kaq muaj.

Në puntatën e sotme Mevlani i bëri edhe surpriza Ledjanës, siç ishin lulet që formonin inicialet e emrave të të dyve, një letër ku kërkonte që ajo t’i shprehte dashurinë dhe një kërcim r0mantik që përfundoi me një puthje.

Leave a Reply