Mevlani deklarohet për Ledjanen, kështu reagon Antonela


Konkurrentet i kanë dhënë një hap më serioz lidhjes së tyre.Mevlani dhe Ledjana në programin e sotëm u deklaruan se janë vetëm për njëri-tjetrin në program.

Ishte Mevlani i pari ai i cili tha se qëndron në “Përputhen” vetëm për shkak të Ledjanës derisa edhe kjo e fundit shprehu mendimin e njëjtë.I menjëhershëm ka qenë reagimi i Antoneles.

“Produksioni, ju lutëm cmimin oskar për aktorin e vitit”, ishte reagimi i Antoneles, duke deklaruar se po aktron

Leave a Reply