MevIani i bën Ledjanës dhuratën që çdo femër do ta dëѕhironte!


Pasi deklaruan se janë vetëm për njëri-tjetrin po shihen tashmë edhe të përkushtuar. Mevlani së fundi e ka surprizuar Ledjanën me një dhuratë.Kjo e fundit e ka postuar në storien e saj në Instagram derisa edhe e ka falënderuar.

Mevlani i ka dërguar një zinxhirë, me të cilin i drejtohet asaj “Mbretëreshë” teksa Ledjana ka shkruar “Faleminderit” në mbishkrim duke i bërë edhe tag. Ndryshe, Ledjana dhe Mevlani pritet të dalin nga studio si çifti i parë nga emisioni.

Leave a Reply