MevIani хheIoz për AntoneIën, ВIerimi e thumbon: “Moѕ u bëj merak, njërën ta Ië.”


Mevlani duket se ka shfaqur shenja xhel0zie për takimin me Antonelën dhe Blerimin.

Gjatë bisedës në studio, Blerimi nuk hezitoi të tregonte vlerësimin për Antonelën dhe të theksonte se një femër që po del me të dhe i jep p-uthje një mashkulli tjetër, nuk ka vend tek ai.

Ndër të tjera, në formë thumbimi, i tha Mevlanit se deri në fund të emisionit do t’i linte njërën prej vajzave.

Blerimi: Mos u bëj merak se deri në fund, njërën ta lë.

Mevlani: Me të dyja gocat që ke dal, kam dalë unë më para, kështu që nëse, ta lë unë ty.

Antonela: Po çfarë jemi ne këtu që të na lini ju.

Ledjana: Kujdes me mënyrën e të shprehurit.

Leave a Reply