Mësueѕја Tērheq Zvааrr.ë Nëpër Korridor Fēmijēn 9-Vjeçar Dhe Mbetet рa…. VIDEO


Një mësuese e shkollës fillorë në Kentucky është he.qur nga puna pasi është parë të të.rheqë zv.arrë njëtë m.it.ur me a.uti.zë.m. Trina Abrams u shk.arkua pasi u filmua nga kamerat e sigurisë teksa tër.hiqte nëpër korridor 9-vjeçarin e së.m.ur.ë.

Ndërkohë mj.ek.ët konfirmuan se fëmijës i ishte dë.mt u.ar kyçi dhe kishte mbetur më ë.njtje dhe të vr a r.a nëpër duar

Leave a Reply