Mesojeni/ Këto janë shenjat që tregojnë nëse e keni kaluar K0VlD


Të gjithë jemi në dyshim nëse jemi prekur nga k0vid,Megjithëse është e vështirë të thuhet një përgjigje e saktë, vetëm nëpërmjet simptt0mave, këtu janë disa shenja që tregojnë se në të shkuarën ju mund të keni qenë të infe/ ktuar.

Nëse keni qenë shumë sëm-urë, ka gjasë ta keni kaluar k0vid,Nëse keni pasur ethe dhe kollë! Nëse për disa ditë, në këtë periudhë, keni pasur ethe, kollë dhe lodhjee të tepërt, ka shumë gjasa që ju ta keni kaluar vi-rusin.

Nëse keni pasur shenja në lëkurë që ju shkaktonin kruajtjee! Është një nga simpttomat që është zbuluar së fundmi, por e rëndësishme për të kuptuar nëse një person është infe/ ktuar.

Këto janë disa shenjaa, por jo domosdoshmërish dikush që ka pasur njërën prej tyre, ka qenë i infe ktuar. Vetëm testti serologjik, mund të japë një përgjigje të saktë.

Leave a Reply