Mes Iotësh, Arjan Koηomi rrëfeη se si AIbin Kurti ia kishte shрëttuar jettën gjatë Iuftëѕ në Кoѕovë


Opinionisti i njohur shqiptar Arjan Konomi nuk preferon të flet për jettën e tij private. Por, së fundmi i ftuar në emisionin “Kojshia show”, ku vendosi të shpalos diçka që nuk ishte bërë publike më herët, shkruan Indeksonline.

Ai rrëfeu për kohën e Iuftës në Kosovë ku kishte punuar si gazetar për mediat italiane dhe se kishte bërë shkrimin e parë në një media ndërkombëtare për U Ç K-në. Mes l0tësh ai rrëfeu se si ia kishte shpëtuar jettën Albin Kurti në një inci-dent qe kishte ndodhur.

“Albin Kurtin dhe Bujar Dugollin i kam njohur që atëherë kur ishin student, ata student me shpresa të mëdha. Në një moment mbeta keq në staci0nin e autobusëve dhe kur shkova për të shkuar të Hotel Grandi ishte banda e Arkanit dhe ishin p0licia serbe dhe nuk po arrija të kontaktoja me Albinin se kisha ardhur por nuk kisha celular në atë kohë.

Kisha një mënyrë për ta kontaktuar që ma kishte dhënë një italiane, por më ka shpëttuar një mik i imi Fadil Ismajli, po ta zbul0nin se kisha pasaportë të Shqipërisë, jetta ime ishte në rr e z ik. Mund të më v r is-nin serbët. Pastaj Albini më streh0i te një familje tek Kodra e Trimave që jam munduar ta kujtojë emrin dhe që atje kam lëvizur për në Prizren, Gjakovë e Pejë”, rrëfeu ai mes l0tësh.

Leave a Reply