Merr ѕhqiрtarin në рunë si kорѕhtar, i riu e lë burrin ра fjalë me atë që i thotë kur mbaron punë


Të shumtë janë emigrantët shqiptarë të cilët vuajnë për një vend punë kur mbërrijnë në vendin pritës.

Të emigruarit jashtë është shumë e vështirë, e akoma edhe më shumë qëndrueshmëria ekonomike.

Një shqiptari i cili ka disa vite që jeton në Berlin i ka ndodhur një situatë e pazakontë me një patriotin e tij.

Ai e ka marrë atë për t’i rregulluar kopshtin duke i besuar edhe heqjen e barërave të këqija, por është befasuar nga rezultati.

I riu shqiptar pasi ka marrë pagesën, i ka rrëfyer punëdhënësit se në fakt nuk kishte lidhje me kopshtarinë pasi ishte mekanik.

I indinjuar burri ka shkruar:

E thirra “mjeshtrin” e kopshtit, shqiptar ishte dhe ai dhe shih çka bërë… terror! Mirepo në fund më tha jam mekanik. Shqiptar qe kishte ngel pa pune…tha jam kopshtar…pastaj doli mekanik”./joq/

Leave a Reply