“Meritoj gjithë botën…”, Bearti vjen me një tjetër deklarat të papritur…!(FOTO)


Që pasi Tea zbulon motivimin e ndarjes nga Bearti, ky i fundit dha versionin e tij të ngjarjeve, ndërsa përforcoi sërish vendimin që nuk ka më kthim mbrapa.

Ai rrëfeu gjithçka përdor një video që tregon se përse erdhën deri në këtë pikë.

Ndërkohë që fondimi ka ndaluar ndjekjen e një video që shikon teksa lëviz me makinë dhe krahas videove shkruan: “Unë meritoj gjithë botën dhe kam për t’ia vendosur vetes kohë” Kujtojmë se Bearti zbulon gjatë një bashkëbisedimi me fansat e lidhjes së fundit me Tean ishte më e gjata që ka fytyrë.

Ai ka deklaruar gjithashtu që për momentin nuk dëshiron asnjë lidhje dhe kjo përgjigje erdhi pasi një paraprakisht kërkohet të lidhen së bashku.

Leave a Reply